Plaatsen

De campercamping bestaat uit 25 plaatsen waarvan er twaalf zijn voorzien van een verharde strook voor het parkeren van de camper. Daarnaast heeft elke plek de beschikking over een strook gras. De overige plaatsen bestaan uit volledig gras en zijn zodoende geschikt voor zowel campers, caravans en tenten.

Alle plaatsen zijn voorzien van een 16 ampère stroomaansluiting en op het terrein zijn een aantal watertappunten aanwezig. Voor de nachten zijn een aantal verlichtingspunten aangebracht zodat men zonder zaklamp de weg naar het gebouw kan vinden.

Toilet-/was-/kantinegebouw

In het gebouw zijn voldoende aantal dames- en herentoiletten aanwezig. Daarnaast is er ook een minder validen toilet. De doucheruimte bestaat uit vier douchecabines, een afsluitbare was-cabine en een aantal wastafels. Warm water is hier beschikbaar zonder muntautomaat. 

De douchecabines zijn verdeeld in drie eenpersoonsdouchecabines en één tweepersoonsdouchecabine die tevens geschikt is voor minder validen. Voor mensen die zich afgezonderd willen opfrissen, is er een afsluitbare was-cabine aanwezig. De ruimtes van de toiletten en douches zijn allemaal voorzien van vloerverwarming. In de aparte wasruimte kan met warm water de afwas worden gedaan en staat tegen een vergoeding een wasmachine ter beschikking. In de ruime kantine/gemeenschapsruimte, ook voorzien van vloerverwarming, kunnen onze gasten prima recreëren bij minder goed weer. In deze ruimte zit een complete keuken die ideaal is voor grotere groepen kampeerders die gezamenlijk wensen te koken/eten.