CamperCamping

Op een prachtige locatie op de Bentelose Esch ligt onze, in 2016 nieuw aangelegde campercamping. De campercamping is omgeven door mooie natuurgebieden met veel wandel- en fietsmogelijkheden.

Er zijn 25 ruime plaatsen beschikbaar waarvan twaalf specifiek ingericht voor campers. Deze twaalf plaatsen zijn voorzien van een verharde strook waarop de camper geplaatst kan worden. Daarnaast heeft elke plek een grasstrook van 3,5 meter.

De overige plekken bestaan volledig uit gras en zijn zodoende ook geschikt voor caravans en/of tenten. Elke plaats heeft een 16 ampère stroomvoorziening.

De plaatsen hebben een wijds uitzicht in de vrije natuur waar u met eigen ogen een prachtige fauna kunt aanschouwen. Hier zijn reeën, fazanten en eekhoorns regelmatig te spotten. Tevens zijn er vele soorten vogels en weidevogels te bewonderen.

De campercamping ligt aan diverse fiets- en wandelroutes ter plekke verkrijgbaar en is daarnaast een prima uitvalsbasis voor het fietsen van de Oranjeroute. Verder is onze campercamping centraal gelegen ten opzichte van diverse plaatsen zoals Delden, Hengelo, Haaksbergen,

Goor en zelfs de Duitse grens en vele kastelen zijn per fiets bereikbaar.

2016 08 26 10 CamperCamping

Laatste Nieuws